Kom på en Aktiv vandrerejse

Vandrerejse

På vores vandrerejser får du mere tid til at opleve naturen og de fantastiske scenarier, som vi bevæger os igennem. Der er både mulighed for eftertænksomhed og gode samtaler, når vi oplever de store vidder i det amerikanske bagland. Der er gode chancer for at tage det helt rigtige “vinderfoto”, når aftensolens stråler er med til at forstærke de flotte farver på nogle af de smukkeste canyons.

“HIKE the Canyons” er naturoplevelser i godt selskab med andre.

Vores Rejser

Vandrerejser

Januar 2024

18.900 DKK

SEPTEMBER 2023

17.900 DKK

HVordan rejser man med "HIKE THE CANYONS"?

Når du rejser med HIKE the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede vandrere, som også er med på eventyret.

Vores vandrerejser har næsten det hele med i pakken. Du får både flyrejsen, transport rundt i USA eller Costa Rica med chauffør, dansktalende guider, entre til diverse nationalparker, hotelovernatninger med morgenmad, frokost/madpakke. Det eneste, du selv skal betale, er aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at nyde en aktiv rejseoplevelse for livet.

Naturoplevelser i godt selskab, hvor vi oplever det amerikanske bagland med de store vidder og de farvestrålende canyons