VANDREREJSE - COSTA RICA
20. JANUAR - 28. JANUAR 2024

Vi har tidligere taget turen rundt i Costa Rica på løbeben flere gange.
Vi har lavet den som en vandrerejse i 2023 med stor succes.
– edition #2024 er klar til bestilling.

Konceptet er næsten det samme som vores rejser  i USA. Der er 4-hjulstrækkere eller små minibusser med på turen og gode stedkendte guider, der tager jer med ud til fantastiske spor og landskaber.

Når kulden stadig bider i det danske land, så pakker vi kufferten med sommertøj og drager til Costa Rica, hvor temperaturen i gennemsnit er 25-30 grader på denne tid af året. Helt perfekt til en vandretur og efterfølgende badetur i det caribiske hav.

dage til afrejse mod Costa Rica

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "HIKE THE CANYONS"?

HIKE the Canyons har specialiseret sig i at lave vandrerejser i det sydvestlige USA og andre spændende destinationer – Fx Costa Rica, hvor naturen er i særklasse. Når du rejser med HIKE the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede vandrere, som også er med på eventyret.

Denne vandrerejse er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i Costa Rica, overnatning på hotel/hostel, entre til diverse nationalparker og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer og ekstra snacks, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 19.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor 😉

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller eller charmerende "Hostels", hvor vi som hovedregel spiser et dejligt costarikansk morgenmåltid. I Costa Rica serveres der typisk meget velsmagende frugt og fantastisk god kaffe til morgenmaden.

Forplejning

Der er morgenmad, frokost og aftensmad med i prisen på denne rejse. Du skal selv betale for drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

På denne version 4.0 tager vi jer med rundt i Costa Rica, hvor vi både skal opleve den afslappede reggaestemning og landskaberne ved det Caribiske hav, bjergene og regnskoven midt i landet med utrolig frodighed, Stillehavet med fantastiske strande og ikke mindst vulkanområderne ved Turrialba.

Generelt er Costa Rica ekstremt frodigt og har et helt fantastisk dyreliv, som ikke findes andre steder i verden, så tøv ikke med at få bestilt denne enestående vandrerejse til Mellemamerika.

Turens Program

Kom med på en aktiv vandrerejse

Få en uforglemmelig vandreoplevelse