VANDREREJSE - SENSOMMERTUR UTAH, ARIZONA & NEVADA 2. SEPTEMBER - 10. SEPTEMBER 2023

På denne vandrerejse oplever du nogle af de flotteste canyons, som det sydvestlige USA har at byde på.

Turen går forbi den storslåede Grand Canyon, Monument Valley, Arches National Park, Bryce Canyon og meget mere. Vi tager 2 overnatninger i det fri ude i baglandet, hvor der ikke er noget menneskeskabt lys til at genere udsigten til en stjerneklar nattehimmel.

dage til afrejse mod USA

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "hike the Canyons"?

Med HIKE the Canyons kommer du på denne vandrerejse til at opleve nogle af de flotteste canyons i det sydvestlige USA. Du bliver fragtet rundt mellem de forskellige vandreture i 4-hjulstrækkere eller minibusser og oplever samtidig undervejs  de store vidder og landskaber, som USA har at byde på.

På denne vandrerejse får du flyrejsen med i prisen, transport rundt i USA i små minibusser eller 4-hjulstrækkere, dansktalende chauffør og vandreguide, entrebilletter til diverse nationalparker, overnatning på 2-3 stjernede hoteller, morgenmad og madpakke/frokost, 2 overnatninger i telt med fuld forplejning. 

Det eneste, du selv skal betale, er aftensmad, drikkevarer med alkohol, ekstra snacks, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Summa summarum – du får næsten hele pakken og skal kun have fokus på at nyde en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 17.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og er vant til at rejse med grupper.

Transport

Der er minibusser eller 4-hjulstrækkere med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi spiser et dejligt morgenmåltid, så der er kræfter til dagens udfordringer. På denne vandrerejse har vi også 2 overnatninger i telt.

Forplejning

Du får et solidt amerikansk morgenmåltid med i prisen og en sandwich til madpakken/frokosten. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer med alkohol, køb af ekstra snacks, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

Nevada, Arizona og Utah

På denne tur tager vi jer med ud i de fjerneste kroge af staterne Nevada, Arizona og særligt Utah. Vi vandrer gennem de mest farvestrålende canyons, krydser vandløb, bevæger os i ørkenen og får smagen af isolation.

Vi oplever bl.a. storheden i Grand Canyon, hvor der både er mulighed for at vandre ned eller langs kanten af den enorme canyon. Vi besøger Monument Valley, som er en meget brugt “kulisse” i utallige Westernfilm. Unikke landskaber i Arches National Park, hvor fantasien har fået frit løb i skabelsen af landskabet.

”Capital Reef National Park”, som inkluderer en overnatning i det fri helt ude i baglandet. Sulphur Creek med vand i skoene og Bryce Canyon med de eventyrlige landskaber.

Der er rigtig meget, der skal ses og vandres på denne rejse, så vi kan roligt love en oplevelse for livet.

Turens Program

Kom med på en aktiv vandrerejse

Få en uforglemmelig vandreoplevelse