Kom på en aktiv rejse

Mountainbikerejser USA

Med konceptet “RIDE the Canyons” kører vi de mest fantastiske spor i de bedste MTB-områder i USA. Vi sørger for fede bikes, der giver maksimal sikkerhed på sporet, god komfort med “full suspension” og brede dæk, der kan holde til udfordringerne på de forskellige spor.

Vores Rejser

Mountainbikerejser

Indonesia

$1100

Indonesia

$650

artikel-Ride-the-canyons

Artikel fra Aktiv Træning

Læs inspirerende artikel i Aktiv Træning, februar 2019, om et fedt roadtrip i det sydvestlige USA med mountainbikes i lasten.

United States

$2600

italy

$3700

Følg os på vores

Mountainbikerejser

Se mere til vores Mountainbikerejser

Når vi er på eventyr, så sørger vi for skarpe fotos og små videofilm af de forskellige spor. Du kan følge os på Facebook eller se nogle af de fede klip fra vores rejser, som vi har samlet på vores Youtube-kanal. Lad drømmen begynde her…

Se artiklen fra Aktiv Træning, februar 2019 om alletiders MTB-eventyr: 

Afspil video

Fantastiske naturlandskaber

Kan alle være med?

Oplevelsen er i centrum

Hos RIDE the Canyons kører vi for oplevelsens skyld. Vi sætter pris på de storslåede udsigter og den fantastiske natur i det amerikanske bagland. Dvs. vi kører hverken løbstempo eller hasarderet.

Vi får dog jævnligt bekymrende spørgsmål omkring sværhedsgraden: ”Kan jeg køre det?”,Kan jeg stå distancen?” Relevante spørgsmål, så derfor vil vi gerne her uddybe lidt omkring niveauet.

Hvordan er det tekniske niveau?

Vi kører hovedsageligt på klipper, men alle sporene er lavet til mountainbikes, så man får muligheden for den perfekte oplevelse. Vi kører i et tempo, der er tilpasset alle på holdet, så der vil ikke opstå umulige og unødvendige farlige situationer. Kommer man til en vanskelig passage, trækker man cyklen ned over den, og fortsætter ufortrødent bagefter. På vores ture har vi haft både gravelryttere og dedikerede mountainbikere med, og alle får en god tur. Vi kører dog udelukkende på fuldsuspension mountainbikes (trailbikes), fordi terrænet ikke tillader andet. Er du stadig i tvivl om du kan køre det, så vil vi sige, at hvis du er fortrolig med at køre mtb på de efterhånden mange forskellige blå og røde mountainbikespor i Danmark, så kan du også køre med os i USA.

Hvordan er det fysiske niveau?

Vi kører en ny tur hver dag. Turene er mellem 20 – 30 km lange. Et enkelt er dog en 50 km lang nedkørsel. Sporene går selvfølgelig op og ned, og enkelte af turene hører til i den hårdere ende. De sidste par dage kan lårene godt blive lidt tunge. Vi udvælger dog altid ruterne efter en prioritering af den gode og sjove oplevelse og ikke efter højdemetertræning. Samtidig kører vi i et tempo, der gør, at vi er i stand til at køre alle dage. Alle gæster kommer selvfølgelig i forskellig fysisk form, og det er normalt ikke noget problem. Vi anbefaler dog, at man træner – især længdetræning – i god tid op til turen, så man kommer i så god form som muligt. Turen bliver langt sjovere og køreglæden det større, når man kører med overskud – gerne alle dage.

France

$1000

Pacific Ocean

$700

South East Asia

$600

New Delhi

$670

Jeg melder mig som meget tilfreds deltager. Turen var et cool mix af utrolige dygtige og engagerede guider samt nogle fantastiske mountainbikespor.
Martin Gran
Biløkonom