Kom på en Aktiv løberejse

Løberejser

RUN the Canyons har siden 2014 arrangeret løberejser for aktive personer, der ønsker at få løbeoplevelser noget ud over det sædvanlige i godt selskab med andre. Vi  tager vores gæster med ud i de fjerneste kroge af staterne UTAH, NEVADA, ARIZONA og CALIFORNIEN. Vi løber gennem de mest farvestrålende canyons, krydser vandløb, bevæger os i ørkenen og får smagen af isolation. Du får virkelig en oplevelse for livet på disse løberejser.

RUN the Canyons’s speciale er – løberejser til det sydvestlige USA – hvor de imponerende landskaber giver deltagerne mulighed for nogle helt unikke løbeoplevelser. Vi arrangerer dog også løberejser til Skotland og Costa Rica, hvor naturen og landskaberne ligeledes er i en klasse for sig.

Vores Rejser

Løberejser

1/6 TIL 9/6 2024
18.900 DKK
18/11 til 26/11 2023
17.900 DKK

Følg os på vores

Løberejser

Se mere om vores Løberejser her...

Når vi er på eventyr, så sørger vi for skarpe fotos og små videofilm af de forskellige trails, hvor vi løber. Du kan følge os på Facebook eller se nogle af de fede klip fra vores rejser, som vi har samlet på vores Youtube-kanal. Lad drømmen begynde her…

Afspil video

France

$1000

Pacific Ocean

$700

South East Asia

$600

New Delhi

$670

Turen har virkelig rykket ved min tro på egne evner, jeg er blevet fysisk og mental stærkere som løber af at være med på turen.
Dorte Drechsler Sigvardsen
Fysioterapeut