Løberejse
Sommertur Nevada & Californien
1. juni - 9. juni 2024

På denne tur tager vi jer med ud på trails i storslåede naturlandskaber i det amerikanske bagland og møder samtidig Stillehavskysten fra San Francisco til Los Angeles. Vi løber ad historiske gader i San Francisco og henover Golden Gate Bridge. Turen ned af Highway 1 er en oplevelse i sig selv med storslåede udsigter ud over Stillehavet og spændende trails, som skal løbes undervejs på turen sydpå. Vi løber på berømte strande ved Los Angeles – Santa Monica Beach og Venice Beach – og slutter rejsen af med en løbetur på Hollywood Boulevard “Walk of Fame”.

dage til afrejse mod USA

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS"?

RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i primært det sydvestlige USA. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret.

Vores løberejser er næsten med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA med chauffør, danske løbeguider, hotelovernatninger, overnatninger i telt, morgenmad og frokost. Du skal selv betale for aftensmad (ca. 20-30$ pr. måltid), drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 17.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor 😉

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi spiser et dejligt morgenmåltid. Vi har også på denne løberejse 2 overnatninger i det fri - med bål, telt og hygge.

Forplejning

Der er morgenmad og frokost med i prisen på denne rejse. Du skal selv betale for aftensmad (ca. 20$), drikkevarer med alkohol, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

Turen starter i Las Vegas i Nevada, hvor vi løber gennem kasinoer og oplever stemningen på ”The Strip”, der ved aften-/nattetid er badet i neonlys.

Derefter tager vi jer med ud til betagende landskaber i Californien, som fx Death Valley og Yosemite National Park.

Vi løber gennem storbyen San Francisco, ned af de stejle gader med de stedtypiske kabelsporvogne og henover Golden Gate Bridge. Vi kører ned af Highway 1, hvor vi undervejs løber nogle skønne ture ved “skov og strand”. Vi ender i Los Angeles, hvor Venice Beach og Hollywood bliver krydset.

Ta´ med på denne tur og få en på “opleveren”…………

Turens Program

Kom med på en aktiv løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse