Den sidste Løberejse
Californien, Arizona & Nevada
18. november - 26. november 2023

Når det er koldt, blæsende og vinteragtigt herhjemme i Danmark, så tager vi dig med en tur til varmen i Arizona. Vi plejer at kunne løbe rundt i 20-25 grader på denne årstid med kæmpe kaktusser og fantastiske landskaber omkring os. Vi slår også et smut forbi Route 66 og får måske en kop kaffe på Bagdad Café. En lille badetur er også en mulighed på Venice Beach i Los Angeles, hvor denne skønne rejse starter……

dage til afrejse mod USA

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS"?

RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i primært det sydvestlige USA. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret.

Vores løberejser er næsten med det “hele”.  Du får både flyrejsen, transport rundt i USA med chauffør, hotelovernatninger, dansktalende løbeguide, morgenmad og frokost. Det eneste, du selv skal betale, er aftensmad, drikkevare med alkohol, ekstra snacks, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at nyde en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 17.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor 😉

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt.

Forplejning

Der er morgenmad og frokost med i prisen på denne rejse. Du skal selv betale for aftensmad, drikkevarer med alkohol, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

Denne løberejse med RUN the Canyons starter i Los Angeles – Californien – med løbetur på de berømte strande Venice Beach og Santa Monica Beach. Vi lander i LA lørdag eftermiddag og tager direkte på stranden for at løbe en lille tur ovenpå flyrejsen.

Fra Los Angeles går turen østpå mod Joshua Tree National Park med geologiske vidundere og de velkendte joshuatræer. Efter Joshua Tree går rejsen mod syd – meget tæt på den mexicanske grænse, hvor der skal løbes i lettere kuperet terræn ved Yuma.

Omkring Yuma forlader vi Californien og fortsætter rejsen i Arizona, hvor vi fra Gila Bend drejer mod syd igen til Organ Pipe Cactus National Monument. Her skal vi løbe blandt de helt store kaktusser, som kan blive op til 150 år gamle. Organ Pipe Cactus National Monument har tusindvis af de karakteristiske western kaktusser med arme.

Derfra går turen mod nord – Tucson og Phoenix, hvor vi har fundet nogle spændende trails i baglandet. Superstitions Mountains kan noget helt specielt, og vi får også mulighed for en burger på Tortilla Flat restaurant, hvor udsmykningen blandt andet består af 1 dollar sedler.

Fra Phoenix går rejsen videre nordpå til Sedona, hvor der skal løbes med god chance for våde sko. Efter Sedona ender vi i Las Vegas, hvor rejsen kan afsluttes med maner på The Strip. Vi ankommer tidsnok til Las Vegas til, at vi kan mærke byens specielle stemning og liv.

Turens Program

Kom med på en aktiv løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse