Valgt:

Løberejse
Sommertur Nevada & Californien
5. juni - 13. juni 2021

DKK16.900,00DKK20.900,00

Løberejse
Sommertur Nevada & Californien
5. juni - 13. juni 2021

På denne tur tager vi jer med ud på trails i storslåede naturlandskaber i det amerikanske bagland og møder samtidig Stillehavskysten fra San Francisco til Los Angeles. Vi løber ad historiske gader i San Francisco og henover Golden Gate Bridge. Turen ned af Highway 1 er en oplevelse i sig selv med storslåede udsigter ud over Stillehavet og spændende trails, som skal løbes undervejs på turen sydpå. Vi løber på berømte strande ved Los Angeles – Santa Monica Beach og Venice Beach – og slutter rejsen af med en løbetur på Hollywood Boulevard “Walk of Fame”.

dage til afrejse mod USA
Ryd

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS"?

RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i primært det sydvestlige USA. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret.

Vores løberejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA med chauffør, hotelovernatninger, overnatninger i telt og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 16.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt. Vi har også på denne løberejse 2 overnatninger i det fri, med bål, telt og hygge.

Forplejning

Der er morgenmad, frokost og aftensmad med i prisen på denne rejse. Du skal selv betale for drikkevarer med alkohol, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

Turen starter i Las Vegas i Nevada, hvor vi løber gennem kasinoer og oplever stemningen på ”The Strip”, der ved aften-/nattetid er badet i neonlys.

Derefter tager vi jer med ud til betagende landskaber i Californien, som fx Death Valley og Yosemite National Park.

Vi løber gennem storbyen San Francisco, ned af de stejle gader med de stedtypiske kabelsporvogne og henover Golden Gate Bridge. Vi kører ned af Highway 1, hvor vi undervejs løber nogle skønne ture ved “skov og strand”. Vi ender i Los Angeles, hvor Venice Beach og Hollywood bliver krydset.

Ta´ med på denne tur og få en på “opleveren”…………

Turens Program

Lander i Las Vegas, Lørdag. Overnatning på motel, Las Vegas, Nevada

Morgenløbetur på “The Strip” i Las Vegas – formiddagstur i Toiyabe National Forest – eftermiddagsløb i Death Valley National Park. Overnatning i telt/soveposer, Death Valley National Park, Californien.

Morgenløbetur på vejen ud af Death Valley i flotte Sand dumes – formiddagstur i Inyo National Forest – eftermiddagsløb på Brisloin trail i Inyo National Forest. Overnatning på motel, Mammoth Lakes, Californien.

Morgenløbetur i Yosemite National Park – gåtur efter frokost i Yosemite National Park, som efterfølgende bliver til løbetur ned af John Muir trail i Yosemite National Park. Køretur mod San Francisco, Californien, hvor der overnattes på hotel inde midt i byen.

Morgenløbetur i San Francisco´s gader og løb hen over Golden Gate Bridge – eftermiddagsløb i Muir Woods National Monument. Overnatning på motel, San Francisco, hvor der er mulighed for at prøve kabelbanerne op og ned ad de stejle gader.

Morgenløbetur i Big Basin Redwoods State Park lige udenfor San Francisco, hvor vi på vejen derud kører gennem smukke californiske vinmarker. Efterfølgende fortsætter vi ned af Highway 1 og løber igen en eftermiddagstur i Point Lobos State Reserve Park. Overnatning i telt/soveposer i Limekiln State Park Campground.

Morgenløbetur i Limekiln State Park. Efter morgenmad og mindre køretur er der løb i Montana de Oro State Park inden besøg i Premium Outlet – eftermiddagsløb på Santa Monica Beach og Venice Beach. Overnatning på motel, Los Angeles, Californien.

Morgentur på Hollywood Boulevard “Walk of Fame” inden hjemrejse samme dag.

Hjemkomst til Danmark.

Kom med på en aktiv løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse

Luk menu
×
×

Kurv