Valgt:

Løberejse
Sommertur Nevada & Californien
30. maj - 7. juni 2020

DKK16.900,00DKK20.900,00

Løberejse
Sommertur Nevada & Californien
30. maj - 7. juni 2020

På denne tur tager vi jer med ud på trails i storslåede naturlandskaber i det amerikanske bagland og møder samtidig Stillehavskysten fra San Francisco til Los Angeles. Vi løber ad historiske gader i San Francisco og henover Golden Gate Bridge. Vi løber på berømte strande ved Los Angeles og slutter rejsen af med en løbetur på Hollywood Boulevard Walk of Fame.

Hvad får du, når du rejser med "RUN the Canyons"?

Ryd
RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i primært det sydvestlige USA. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret.
Vores løberejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA med chauffør, hotelovernatninger, overnatninger i telt og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

PRIS: 16.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt. Vi har også på denne løberejse 2 overnatninger i det fri, med bål, telt og hygge.

Hvor går turen hen?

Maps

Turen starter i Las Vegas i Nevada, hvor vi løber gennem kasinoer og oplever stemningen på ”The Strip”, der ved aften-/nattetid er badet i neonlys. Derefter tager vi jer med ud til betagende landskaber i Californien, som fx Death Valley og Yosemite National Park. Vi løber gennem storbyen San Francisco, ned af de stejle gader med de stedtypiske kabelsporvogne og henover Golden Gate Bridge. Vi kører ned af Highway 1, besøger en vingård og ender i Los Angeles, hvor Venice Beach og Hollywood bliver krydset. Ta med på denne tur og få en på “opleveren”.

Turens Program

Dag 1

Lander i Las Vegas, Lørdag. Overnatning på motel, Las Vegas, Nevada

Dag 2

Morgenløbetur – “The Strip” Las Vegas – formiddagstur i Toiyabe National Forest – eftermiddagsløb i Death Valley National Park. Overnatning i telt/soveposer, Death Valley National Park, Californien.

Dag 3

Morgenløbetur i Death Valley National Park – formiddagstur i Inyo National Forest – eftermiddagsløb i Inyo National Forest. Overnatning på motel, Mammoth Lakes, Californien.

Dag 4

Morgenløbetur i Yosemite National Park – gåtur efter frokost i Yosemite National Park – eftermiddagsløb i Yosemite National Park. Overnatning på motel, San Francisco, Californien.

Dag 5

Morgenløbetur i San Francisco og Golden Gate Bridge – eftermiddagsløb i Muir Woods National Monument. Overnatning på motel, San Francisco, Californien.

Dag 6

Morgentur i Point Lobos State Reserve, vi gør hold på Highway 1 – eftermiddag på besøg på Vingård. Overnatning i telt/soveposer, San Simeon Creek Campground.

Dag 7

Morgentur i Santa Monica Mountains – eftermiddagsløb på Santa Monica Beach og Venice Beach. Overnatning på motel, Los Angeles, Californien.

Dag 8

Morgentur på Hollywood Boulevard Walk of Fame inden hjemrejse samme dag.

Dag 9

Hjemkomst til Danmark

Kom på en aktiv rejse til usa

Få en uforglemmelig oplevelse

Luk menu
×
×

Kurv