Løberejse og Vandrerejse
Special Edition
"The Great Glen Way"
25. oktober - 30. oktober 2022

Vi har lavet et unik koncept, hvor du dag for dag selv vælger, om du vil løbe eller vandre dagens rute. Det betyder også, at du har mulighed for at bringe din bedre halvdel, din gode kammerat eller et familiemedlem med på denne rejse, hvis I ikke begge ønsker enten at løbe eller gå.

I kan dag for dag selv afgøre, om I vil løbe eller gå og samtidig opleve et fantastisk landskab på tværs af Skotland. 

dage til afrejse mod Skotland

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS" og "hike the Canyons"?

Med RUN the Canyons plejer vi at løbe rundt i det sydvestlige USA. Denne gang kan du komme med på en kort tur til Skotland, men du får stadigvæk en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere og vandrere, som også elsker eventyret.

På denne løberejse får du flyrejsen med i prisen, transport rundt i Skotland i små minibusser, overnatning på hyggelige skotske B&B, skotske Lodges eller “bunkhouses”, transport af din bagage mellem overnatningsstederne, så du slipper for at bære det på løbe- og vandreturen. 

Du får et solidt skotsk morgenmåltid med i prisen, måske med lidt dansk inspiration, i form af frugt og havregryn. Til frokost er der mulighed for vores berømte “RUN the Canyons – sandwich” eller andet godt. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Pris : 7.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem. Vores bagage transporteres hver dag mellem overnatningsstederne, så du skal kun bære en lille taske til madpakken, drikkevarene og regntøjet.

Overnatning

Vi overnatter på gode skotske B&B, skotske Lodges eller "Bunkhouses", hvor alle får en god seng at sove i. Vi spiser et dejligt morgenmåltid, så der er kræfter til dagens udfordringer.

Forplejning

Du får et solidt skotsk morgenmåltid med i prisen og en RUN the Canyons sandwich til frokost. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

The Great Glen Way

Speciel edition hvor vandrere og løbere mødes.

Vi har lavet et unik koncept, hvor du dag for dag selv vælger, om du vil løbe eller vandre dagens rute. Det betyder også, at du har mulighed for at bringe din bedre halvdel, din gode kammerat eller et familie med på denne rejse, hvis I ikke begge ønsker enten at løbe eller gå. I kan dag for dag selv afgøre, om I vil løbe eller gå og samtidig opleve et fantastisk landskab på tværs af Skotland. . Det giver dig mulighed for at deltage, selvom du syntes løbeformen skrænter lidt, eller du bare har lyst til en vandrerejse. Hver dag vil der være en guide til et vandrehold og en løbeguide til dagens løbehold. Vores bagage transporteres hver dag, så du skal kun bære en lille taske til madpakken, drikkevaren og regntøjet. Det foregår på den måde at dagens vandrehold drager afsted straks efter morgenmaden, hvor så dagens løbehold venter med at tage hul på dagens rute til maden har lagt sig. Ruterne er fra A til B og vi overnatter et nyt sted hver dag. Denne rejse går til et af Skotlands anerkendte vandreruter The Great Glen Way, der er en gammel militærvej. Ruten er 117km lang og strækker sig fra Fort William i vest til Inverness i øst. Vi krydser simpelthen Skotland på tværs og løber langs Caledonian canal og de tre store søer, Loch Lochy, Loch Oich og den mest kendte sø Loch Ness.

Turens Program

Kom med på en aktiv Løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse