Løberejse
Skotland "Isle of Skye"
25. april - 30. april 2023

Et eventyr på Skotlands flotteste ø. “Isle of Skye” er en af Skotlands mest populære øer, der ligger i de indre Hebrider i den nordvestlige del af Skotland. Det siges, at alle de forskellige naturlandskaber, som Skotland er i besiddelse af, er samlet på Skye. Isle of Skye er en legeplads for trail løbere. På denne tur bliver hver dag forskellig – med nye, spændende og varierede landskaber og trails.

Vi starter på den sydlige del af øen og bevæger os mod nord. Efterhånden, som vi bevæger os nordpå, kommer vi op i højden og slutter af på toppen af “The Storr”. Herfra har vi, i klart vejr, flot udsigt over hele øen. Denne tur er ud over det sædvanlige, hvor du får en på opleveren i det skotske højland.

dage til afrejse mod Skotland

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "RUN THE CANYONS"?

Med RUN the Canyons plejer vi at løbe rundt i det sydvestlige USA. Denne gang kan du komme med på en kort tur til Skotlands flotteste ø “Isle of Skye”, men du får stadigvæk en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også elsker eventyret.

På denne løberejse får du flyrejsen med i prisen, transport rundt i Skotland i små minibusser, overnatning på hyggelige skotske B&B, skotske Lodges eller “bunkhouses”.

Du får et solidt skotsk morgenmåltid med i prisen og til frokost er der mulighed for vores berømte “RUN the Canyons – sandwich” eller andet godt. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Pris : 7.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode skotske B&B, skotske Lodges eller "Bunkhouses", hvor alle får en god seng at sove i. Vi spiser et dejligt morgenmåltid, så der er kræfter til dagens udfordringer.

Forplejning

Du får et solidt skotsk morgenmåltid med i prisen og en RUN the Canyons sandwich til frokost. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

Isle of Skye – Roundtrip.
Et eventyr på Skotlands flotteste ø. Isle of Skye er en af Skotlands mest populære øer, der ligger i de Indre Hebrider i den nordvestlige del af Skotland. Det siges at alle de forskellige naturlandskaber, som Skotland er i besiddelse af, er samlet på Skye. Isle of Skye er en legeplads for trail løbere.
På denne tur bliver hver dag forskellig, med nye, spændende og varierede landskaber og trails.
Vi starter på den sydlige del af øen og bevæger os mod nord. Efterhånden som vi bevæger os nordpå kommer vi op i højden og slutter af på toppen af The Storr. Herfra har vi, i klart vejr, flot udsigt ud over hele øen. Denne tur er ud over det sædvanlige, hvor du får en på opleveren.

Turens Program

Kom med på en aktiv Løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse