Valgt:

Mountainbikerejse
Efterårstur til Utah, Arizona og Nevada
12. september - 20. september 2020

DKK16.900,00DKK20.900,00

Mountainbikerejse
Efterårstur til Utah, Arizona og Nevada
12. september - 20. september 2020

På denne rejse oplever du nogle af de bedste MTB-spor i USA – vi bevæger os igennem staterne Nevada, Arizona og ikke mindst Utah, hvor både Moab og Bryce er med på listen.

Du kommer både til at køre langs kanten af Grand Canyon og ad de fedeste downhill spor med et fantastisk flow i nærheden af Moab. Mellem cykelturene hygger vi os sammen, enten i bilerne på vej mod nye spor eller om aftenen, når vi går ud og får lidt godt at spise.

dage til afrejse mod USA
Ryd

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "RIDE THE CANYONS"?

RIDE the Canyons har specialiseret sig i at lave mountainbike roadtrips i det sydvestlige USA. Når du rejser med RIDE the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede mountainbikere, som også er med på eventyret.

Vores mountainbikerejser er næsten med det “hele”.

Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA i komfortable biler eller minibusser, leje af full suspension mountainbikes, hotelovernatninger, samt forplejning med morgenmad og frokost inkluderet i prisen.

Det eneste, du selv skal betale, er aftensmaden og drikkevarer med alkohol, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 16.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi som hovedregel spiser et dejligt morgenmåltid. Vi har også på denne Mountainbikerejse 2 overnatninger i det fri - med bål, telt og hygge. Du skal selv medbringe sovepose og liggeunderlag - vi sørger for teltet og alt det andet.

Forplejning

Der er morgenmad og frokost med i prisen på denne MTB-rejse. Du skal selv betale for aftensmaden og drikkevarer med alkohol, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

Vi lander i Las Vegas, hvor cykler afhentes og justeres til den enkelte deltager. Efter en god nats søvn går turen mod Grand Canyon, hvor vi cykler langs kanten og har udsigt til dette fantastiske ”hul” i jorden. Fra Grand Canyon går turen mod Monument Valley, hvor der bliver mulighed for en lille aftentur på cykel mellem de kolossale klipper, som står majestætisk og monumentale i landskabet. Efter overnatning ved Monument Valley går turen direkte til Moab, som er et paradis for mountainbikere. Her er så mange forskellige muligheder for at køre på nogle spændende ”trails” med gode højdemeter eller frit fald alt efter temperament og lyster. Vi bliver derfor i Moab i 3 dage for at udforske så meget som muligt af dette enestående område, der er kendt som det bedste mountainbike distrikt i hele USA. Efter Moab skal vi opleve et helt anderledes eventyrlandskab ved Bryce – ”Red Canyons BikeTrail” og derefter til St. George, hvor vi overnatter. Dagen efter er det “Hurricane Rim Loop”, inden turen går tilbage til Las Vegas.

Turens Program

Afgang fra Danmark tidligt lørdag morgen. Vi lander typisk i Las Vegas lørdag eftermiddag, hvor cykler afhentes og justeres til den enkelte deltager. Derefter kører vi lidt mod syd/øst i bil, inden vi finder hotellet, hvor en velfortjent overnatning er i sigte.

Vi står tidligt op, da det “indre ur” er med os. Efter morgenmaden er det direkte til Grand Canyon – Passage 37 – South Rim. Efter et par flotte ture på cyklerne ved Grand Canyon uden de store sværhedsgrader, har vi lært vores cykler bedre at kende, så kører vi i bil mod Monument Valley, hvor vi overnatter i telt/soveposer i Goosenecks State Park, Utah

Efter morgenmad i det fri ved Goosenecks, så er det afgang mod eventyret i Moab – Brand Trails/ Slickrock – Moab – Slickrock HyMasa/Cpt. Ahab. Overnatning på motel, Moab, Utah

Moab – Dead Horse Point tour – Moab – Jug Handle Loop. Overnatning på motel, Moab, Utah

Moab – Klondikes Bluff Outer Loop 5. dag – Moab – Navajo Rocks Chaco Loop 5. dag – Moab – The Whole Enchilada/ Porcupine Rim. Overnatning i telt/sovepose, Lion Mountain, Utah

Bryce Canyon – Red Canyon Bike Trail. Overnatning på motel, St. George, Utah

Hurricane Rim Loop, Utah/Arizona – aflevering af cykler i Las Vegas og derefter tur i byen i Las Vegas. Overnatning på hotel, Las Vegas, Nevada

Hjemrejse fra Las Vegas lørdag først på dagen

Hjemkomst til Danmark søndag eftermiddag

Kom med på en aktiv MTB-rejse

Få en uforglemmelig cykeloplevelse

Luk menu
×
×

Kurv