Løberejse
Norge "Jotunheimen"
16. august - 20. august 2023

På denne løberejse i Norge vil vi opleve nogle af Norges smukkeste landskaber, løbe langs søer og brusende vandfald, løbe på de barske fjelde i Jotunheimen – henover Besseggen, hvor du ikke skal lide af alt for meget højdeskræk. Vi løber i skove med idylliske skovsøer og afslutter rejsen med en løbetur i Oslo centrum.

dage til afrejse mod Norge

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS" til Norge?

Med RUN the Canyons plejer vi at løbe rundt i det sydvestlige USA, Costa Rica eller Skotland. Denne gang kan du komme med en kort tur til Norge, men du får stadigvæk en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også elsker eventyret.

På denne løberejse får du transport med minibus og færge til Norge, overnatning i kahyt på udrejsen, transport rundt i Norge, overnatning i norske primitive fjeldhytter, sejltur på Grinde og mulighed for at opleve nogle af de mest fantastiske landskaber i Norge på løbeben. I Jotunheimen ligger nogle af de højeste fjelde i Nordeuropa.

Du får morgenmad og frokost med i prisen – og kaffe, når vi trænger. Aftensmad og drikkevarer er for egen regning, men heldigvis er den norske krone gunstig i kurs for tiden.

Pris : 7.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er minibusser med på turen med plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem. Vi sejler med færge til Norge, Frederikshavn-Oslo og samme vej retur igen, når vi skal hjem.

Overnatning

Vi overnatter i norske fjeldhytter eller campinghytter, hvor alle får en god seng at sove i. Du skal selv medbringe en sovepose og en lagenpose. Vi spiser et dejligt morgenmåltid, så der er kræfter til dagens udfordringer.

Forplejning

Du får et solidt morgenmåltid og frokost med i prisen. Vi køber ind til en RUN the Canyons sandwich til frokost. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer.

Hvor går turen hen?

Maps

Norge – Jotunheimen

Speciel edition til Norge

RUN the Canyons har været på nye researchrejser, for at kunne tilbyde vores gæster flere nye løbeoplevelser udover det sædvanlige.

Denne tur til Norge, vil give dig den fulde løbeoplevelse, da vi skal løbe på en lille ø i en norsk fjord, løbe ved brusende vandfald, hvor vi måske skal bade i det kolde vand. Vi skal løbe i dybe ukendte skove med spektakulære skovsøer og mulighed for at se elge, hvis vi er heldige.

Vi skal løbe i udfordrende fjeldområder i Jotunheimen og sidst, men ikke mindst, skal vi afslutte vores oplevelser i Oslo centrum – naturligvis med en løbetur rundt i byen ;-)

OBS. Man må ikke lide af alt for meget højdeskræk på denne tur, da Besseggen godt kan være udfordrende på et ganske lille stykke……

Turens Program

Kom med på en aktiv Løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse