Rejsegarantifonden og Reklamation

Her kan du læse om:

Medlem af Rejsegarantifonden

Active Adventure er medlem af rejsegarantifonden med registreringsnummeret 2619, hvilket sikrer vores kunder, hvis der mod forventning skulle gå noget galt.

En rejseudbyder, der er etableret i Danmark, skal være registreret i fonden for at have lov til at udbyde pakkerejser.

Active Adventure udbyder pakkerejser, og vi er derfor helt naturligt medlem af rejsegarantifonden for at sikre vores kunder. Vi vil gerne gøre vores kunder så trygge som muligt, selvom vi skal ud på eventyr.

En pakkerejse består af minimum to af følgende rejseydelser:

  • Transport
  • Indkvartering
  • Turistmæssig ydelse
  • Billeje

Du kan tjekke om en rejseudbyder er medlem af Rejsegarantifonden på deres hjemmeside: www.rejsegarantifonden.dk

Reklamation

Hvis du oplever en mangel på din rejse, har du pligt til hurtigst muligt at informere Active Adventure herom, så vi har mulighed for at rette op på den. Du skal reklamere på stedet til Active Adventure eller de underleverandører, der leverer den ydelse, som er mangelfuld. Hvis dette ikke løser problemet, skal du straks kontakte Active Adventure på telefon +45 88 440 500. Hvis du ikke overholder disse retningslinjer, kan du miste retten til at klage over manglerne efterfølgende, i henhold til pakkerejselovens § 26.

· Eventuelle krav mod Active Adventure skal umiddelbart efter rejsens afslutning fremsættes over for Active Adventure. Krav der fremsættes senere end 6 måneder efter, at manglen blev konstateret, anses ikke for at være fremsat indenfor rimelig tid og kan derfor ikke behandles.

· Har du købt en pakkerejse og kan enighed om et erstatningskrav og/eller -beløb ikke opnås ved klage til Active Adventure, kan du indbringe klagen for:

PakkerejseAnkenævnet, Røjelskær 11, 3. sal, 2840 Holte
www.pakkerejseankenaevnet.dk

· Active Adventure er forpligtet til at følge afgørelser truffet i Pakkerejse-Ankenævnet.

· Klager over flyforsinkelser eller afvisning ved ombordstigning ”DeniedBoarding” med henvisning til EU Forordning 261/2004 – Flypassagerers Rettigheder – som kan læses på dansk på www.trafikstyrelsen.dk – Civil Luftfart – Flypassagerer – Passagerrettigheder. Active Adventure er som rejsebureau ikke omfattet af/underlagt EU Forordning 261/2004, som udelukkende omhandler forhold mellem den rejsende og flyselskabet, som alene har ansvaret for den korrekte gennemførelse af den flytransport, de har bekræftet, samt for den bagage, de har accepteret at medtage.