Forplejning og Overnatning

Forplejning

Vi spiser oftest morgenmad på de moteller, hvor vi overnatter. Hvis der ikke er nok fibre i den amerikanske morgenmad på motellerne, så kan vi supplere med indkøb af havregryn og frugt.

Frokosten spiser vi som regel ude i terrænet, hvor vi undervejs indkøber råvarer, så der kan laves nogle gode sandwich. Der vil også blive indkøbt rigeligt med vand og frugt, så batterierne kan fyldes op igen efter løbeturene.

Aftensmaden indtager vi normalt på forskellige restauranter, gerne med fri buffet, så kroppen får næring til restitution i nattens løb. Vi undgår dog ikke helt en Burger eller anden fastfood – det er jo USA, vi rejser i.*

*Forplejning på udrejse og hjemrejsedagen er for egen regning, samt køb af drikkevarer med alkohol. Indkøb af snacks, søde sager, sodavand, osv. ved stop på servicestationer/butikker er ligeledes for egen regning.

Overnatning

Vi bor på er typisk på 2-3 stjernede moteller, hvor der er rent og pænt, samt en god seng at sove i, så vi er klar til næste dags løbeeventyr. Når vi overnatter i det fri på nogle af vores rejser, så har vi altid telte med til dem, som ikke ønsker at sove fuldstændig i det fri.