Bagage og Transport

Bagage

Vi anbefaler, at du kun har 1 stk. håndbagage og en lille rygsæk med på rejsen, da vi dermed undgår at skulle vente på forsinket bagage eller ligefrem miste bagage på flyveturen. Du kan tjekke bagagereglerne på de enkelte flyselskabers hjemmeside, hvor størrelse, vægt og antal er angivet. Det er dit eget ansvar, at du overholder retningslinjerne, som de enkelte flyselskaber udstikker.

På hjemturen må du gerne fylde en ekstra kuffert med ”gode indkøb”, da vi giver muligheden for indkøb i ”Malls” og “Outlets”, hvor der kan gøres gode indkøb af fx jeans og løbesko i specielt USA.

Vi har udarbejdet pakkelister både til vores sommerture og vinterture, som vi sender til dig i god tid inden afrejse.

Transport

Du skal selv sørge for transport til og fra den lufthavn, som er angivet som afgangs og ankomstdestination på rejsen. Vi rejser typisk fra Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn eller Hamborg Lufthavn, da de har flyafgange, der passer godt på rejsetider og med så få flyskift som muligt. Når du har sat dig i flyet, skal du ikke sørge for mere transport, udover at flytte dine ben i et fantastisk landskab.

I lufthavnen står der store amerikanske 4-hjulstrækkere eller minibusser klar og venter på at komme ud på eventyr. Der er god plads i bilerne, så vi sidder alle godt, når vi bliver transporteret rundt mellem trails og spor.

Der er faste chauffører på alle biler, så du kan blot læne dig tilbage og nyde køreturen gennem enestående landskaber, der inspirerer dig til en løbetur.