Valgt:

Løberejse
Vintertur til Arizona, Nevada & Californien
21. november - 29. november 2020

DKK15.900,00DKK19.900,00

Løberejse
Vintertur til Arizona, Nevada & Californien
21. november - 29. november 2020

Når det er koldt og blæsende herhjemme i Danmark i november, så tager vi dig med en tur til varmen i Arizona. Vi plejer at kunne løbe rundt i 20-25 grader på denne årstid med kæmpe kaktusser og fantastiske landskaber omkring os. Vi slår også et smut forbi Route 66 og får en kop kaffe på Bagdad Café.

dage til afrejse mod USA
Ryd

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS"?

RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i primært det sydvestlige USA. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret.

Vores løberejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA med chauffør, hotelovernatninger, overnatninger i telt og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 15.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt. Vi har også på denne løberejse 2 overnatninger i det fri, med bål, telt og hygge.

Forplejning

Der er morgenmad, frokost og aftensmad med i prisen på denne rejse. Du skal selv betale for drikkevarer med alkohol, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

På denne rejse flyver vi til Las Vegas, Nevada, hvor eventyret begynder. Vi bevæger os først mod øst, hvorefter vi sætter kursen mod syd til nogle skønne trail omkring Sedona. Herefter skal vi længere sydpå til Phoenix, hvor vi oplever nogle meget betagende landskaber med kaktusser, klipper og slugter. Fra det sydlige Arizona går turen mod Joshua Tree National Park og Route 66 med Bagdad Café. Derfra skal vi 83 meter under havoverfladen og løbe ud i Bad Water i Death Valley. Vi slutter af med en skøn løbetur i Valley of Fire og en god aften i Las Vegas.

Turens Program

Lander i Las Vegas, Nevada, overnatning på motel, Kingman, Arizona

Formiddagsløb Slide Rock State Park nord for Sedona, ca. 8-10 km – eftermiddagsløb Bell Rock Trail syd for Sedona, ca. 7-8 km. Overnatning på motel, Scottsdale, Arizona

Morgenløb i Superstion Mountains, ca. 8-10 km. – eftermiddagsløb i Superstion Mountains, Apache Trail, ca. 8 km. Overnatning på motel, Scottsdale, Arizona

Morgenløb i Box Canyon, ca. 8-12 km. – eftermiddagsløb i Saguaro National Park, ca. 10 km. Overnatning på motel i Gila Bend, Arizona

Morgenløb i Sand Dunes, Yuma, ca. 6-7 km. – eftermiddagsløb i Joshua Tree National Park, ca. 8-10 km. Overnatning på motel, Barstow, Californien

Morgenløb på Route 66 og ved Bagdad Café, ca. 7-8 km. – eftermiddagsløb i Death Valley, ca. 7-8 km. Overnatning på motel i Las Vegas, Nevada

Mulighed for 1/4 eller 1/2 marathon i Valley of Fire State Park. Overnatning på motel i Las Vegas, Nevada

Morgenløbetur på “The Strip”, Las Vegas, ca. 8 km., herefter shopping og derefter hjemrejse.

Hjemkomst til Danmark, søndag eftermiddag.

Kom med på en aktiv løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse

Luk menu
×
×

Kurv