Valgt:

Løberejse - Forårstur til Costa Rica 2019

DKK16.900,00DKK20.900,00

Løberejse - Forårstur til Costa Rica 2019

Så er den længe ventede løberejse til Costa Rica klar til bestilling – kom med på jomfruturen, hvor vi tester trails i de mange nationalparker i Costa Rica. Konceptet er næsten det samme som vores løberejser i USA. Der er 4-hjulstrækkere eller små busser med på turen og gode stedkendte løbeguider ;-)……. der tager jer med ud til fantastiske trails og landskaber.

Detaljer omkring rejsen

Hvad får du, når du rejser med "Active Adventure"?

Ryd
RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i det sydvestlige USA og andre geografiske destinationer, hvor naturen er i særklasse.. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret.
Vores løberejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA, hotelovernatninger og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

PRIS: 16.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi som hovedregel spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt.

Hvor går turen hen?

Maps

På denne “jomfrutur” tager vi jer med rundt i Costa Rica, hvor vi både skal opleve den afslappede reggaestemning og landskaberne ved det Caribiske hav, bjergene og regnskoven midt i landet med utrolig frodighed, Stillehavet med fantastiske strande og ikke mindst vulkanområderne ved Fortuna og Arenalsøen. Generelt er Costa Rica ekstremt frodigt og har et helt fantastisk dyreliv, som ikke findes andre steder i verden, så tøv ikke med at få bestilt denne enestående løberejse til Mellemamerika.

Turens Program

Dag 1

Ankomst San Jose – lørdag aften – overnatning i San Jose, Costa Rica.

Dag 2

Morgenløbetur i San Jose inden morgenmaden – eftermiddagsløbetur i Cahuita National Park inkl. en dukkert i det Caribiske hav. Overnatning i Puerto Viejo

Dag 3

Morgenløbetur langs det Caribiske hav ved Puerto Viejo – Cykeltur eller løbetur fra Puerta Viejo til Manzanillo. Overnatning i Puerto Viejo

Dag 4

Køretur til Turrialba med stop undervejs – eftermiddagsløbetur Guayaho National Monument. Overnatning i Turrialba.

Dag 5

Morgenløbetur Turrialba inden morgenmaden – Køretur mod Uvita med stop undervejs med løbetur ved Cataratas de Nacuya. Overnatning i Uvita ved Stillehavet

Dag 6

Formiddagsløbetur til Catarata Uvita – Køretur mod Arenal søen. Overnatning ved La Fortuna

Dag 7

Formiddagsløbetur ved Arenal Volcano ved sø og vulkaner – eftermiddagsbesøg på kaffefarm. Overnatning i San Jose

Dag 8

Morgenløbetur inden afrejse fra San Jose – lørdag den 16/3-2019

Dag 9

Hjemkomst til Danmark

Kom på en aktiv rejse til usa

Få en uforglemmelig oplevelse

Luk menu
×

Kurv