Valgt:

Mountainbikerejse
Vintertur til Arizona og Nevada
29. februar - 8. marts 2020

DKK16.900,00DKK20.900,00

Mountainbikerejse
Vintertur til Arizona og Nevada
29. februar - 8. marts 2020

Hold motivationen oppe gennem den kolde vintertræning med denne tur i marts til det varme og solrige Arizona. Vi tager dig med rundt til de bedste mountainbikespor i hele staten, der kombinerer sceneriske udsigtssteder over klippelandskaber, canyons og meter høje kaktusser sammen med masser af sjovt ”flow” på cyklen.

Hvad får du, når du rejser med "RIDE the Canyons"?

Ryd
RIDE the Canyons har specialiseret sig i at lave mountainbike roadtrips i det sydvestlige USA. Når du rejser med RIDE the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede mountainbikere, som også er med på eventyret.
Vores mountainbikerejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA, leje af Mountainbikes, hotelovernatninger og forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

PRIS: 17.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi som hovedregel spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt.

Hvor går turen hen?

Maps

Arizona og Nevada Hold motivationen oppe gennem den kolde vintertræning med denne tur i marts til det varme og solrige Arizona. Vi tager dig med rundt til de bedste mountainbikespor i hele staten, der kombinerer sceneriske udsigtssteder over klippelandskaber, canyons ogmeter høje kaktusser sammen med masser af sjovt ”flow” på cyklen. Vi bringer dig bl.a. rundt til spor i områderne omkring legendariske Sedona, Phoenix, Tucson, Kingman og Las Vegas. De fleste dage vil der være mulighed for to ture om dagen, men man kan også vælge at springe tur nummer to over. Turene vil være omkring 20 – 30 km lange og tage mellem 2 og 3 timer. Der vil være mountainbikespor til alle niveauer, og vi kan godt garantere en unik oplevelse til det solrige amerikanske bagland, uanset hvor meget erfaring man har på cyklen.

Turens Program

Dag 1

Lander i Las Vegas, får vores cykler og kører i bil til Kingman.

Dag 2

Cykler i området omkring Kingman og kører derefter til Sedona, hvor der er mulighed for at tage en eftermiddagstur.

Dag 3

Formiddagstur omkring Sedona, kører i bil til Scottsdale (Phoenix), hvor der er mulighed for at tage en eftermiddagstur.

Dag 4

Formiddagstur omkring Scottsdale, kører i bil til Tucson, hvor der er mulighed for at tage en eftermiddagstur.

Dag 5

Formiddagstur og eftermiddagstur omkring Tucson, hvorefter vi kører i bil til South Mountain (Phoenix) for at overnatte.

Dag 6

Formiddagstur og eftermiddagstur omkring South Mountain, hvorefter vi kører i bil til en ”rigtig” western ranch uden for Las Vegas for at overnatte.

Dag 7

Mulighed for en eller to ture i bjergene omkring Las Vegas inden vi kører ind og afleverer cyklerne. Derefter vil der mulighed for at lege turist i Las Vegas eller shoppe i deres kæmpe outlet marked. Vi slutter aftenen af med en tur i Vegas’ pulserende natteliv.

Dag 8

Afgang med fly hjem.

Dag 9

Hjemkomst til Danmark

Kom på en aktiv rejse til usa

Få en uforglemmelig oplevelse

Luk menu
×
×

Kurv