Valgt:

Løberejse
Efterårstur til Skotland
Special Edition - forlænget weekend
24. september - 28. september 2020

DKK6.900,00DKK10.900,00

Løberejse
Efterårstur til Skotland
Special Edition - forlænget weekend
24. september - 28. september 2020

Afgang torsdag aften og hjemme igen mandag aften – Vi tager en forlænget weekend i Skotland med løb, hygge og et glas whisky. På kort tid kommer vi rundt i det sydlige Skotland og oplever de fantastiske naturscenarier, som Skotland byder på. Vi tager selvfølgelig forbi “Loch Ness” og ser om vi kan løbe fra “Nessie”.

Denne løberejse til Skotland er en oplagt mulighed for at se nogle af Skotlands perler på løbeben i godt selskab med andre løbere.

dage til afrejse mod Skotland
Ryd

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS"?

Med RUN the Canyons plejer vi at løbe rundt i det sydvestlige USA. Denne gang kan du komme med på en kort tur til Skotland, men du får stadigvæk en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også elsker eventyret.

På denne løberejse får du flyrejsen med i prisen, transport rundt i Skotland i små minibusser eller 4-hjulstrækker, overnatning på hyggelige skotske B&B, skotske Lodges eller “bunkhouses”. Du får en solid skotsk morgenmad med i prisen, måske med lidt dansk inspiration, i form af frugt og havregryn. Du skal selv betale for frokost, aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Pris : 6.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode skotske B&B, skotske Lodges eller "Bunkhouses", hvor alle får en god seng at sove i. Vi spiser et dejligt morgenmåltid, så der er kræfter til dagens udfordringer.

Forplejning

Du får en solid skotsk morgenmad med i prisen. Du skal selv betale for frokost, aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

Vi har sammensat et komprimeret program, hvor vi har plukket nogle enestående trails i Skotland, som kan gennemføres på en forlænget weekend.

Afrejse torsdag eftermiddag/aften og hjemme igen mandag aften.

På kort tid kommer vi rundt i det sydlige Skotland og oplever de fantastiske naturscenarier, som Skotland byder på. Vi tager selvfølgelig forbi “Loch Ness” og ser om vi kan løbe fra “Nessie”.

Vi sætter lårbasserne på prøve og indtager Storbritanniens absolut højeste punkt Ben Nevis. Bjerget inviterer med 1.345 højdemeter og med en ud og hjem rute på samlet 15 km i kuperet terræn.

Turens Program

Torsdag den 1. oktober – afrejse sidst på dagen mod Edinburgh fra Billund eller København.

Aftenløbetur ca. 8 km rundt i Edinburgh.

Her løber vi en aftentur i byen og ser Edinburgh Castle, der ligger på Castle Rock. Slottet går helt tilbage til 1100 tallet og fremstår i meget flot stand i forhold til, at det er et af de slotte, som har været udsat for flest angreb i verden.

Fredag den 2. oktober – (ca. 20 km løb)

Spean Bridge, Fort Augustus, Loch Ness.

Vi kører mod det Skotske højland og gør holdt ved den historiske by Spean Bridge. Her løber vi en flot rundtur forbi Commando memorial, der er en mindestatue fra 2. verdenskrig. The Commandos var en Britisk militær elite enhed, der blev oprettet af Winston Churchill. De hørte hjemme i Spean Bridge og trænede i det hårde terræn. På turen rundt støder vi også på en sammenstyrtet bro, der går tilbage fra det store Jacobite oprør i 1745 og der er resterne af en jernbane, der aldrig blev en succes. Efter turen spiser vi frokost på en hyggelig bistro med stor tilhørende souvenir shop. Vi kører videre mod Loch Ness, der er kendt for søuhyret Nessie. Vi løber en rundtur op i højden, så vi får udsigt over den store Loch Ness sø.

Lørdag den 3. oktober – (ca. 20 km løb)

Fort William, Ben Nevis, Steall Falls.

Vi drager mod Fort William, der er udgangspunkt for mange outdoor entusiaster. Vi sætter lårbasserne på prøve og indtager Storbritanniens absolut højeste punkt Ben Nevis. Bjerget inviterer med 1.345 højdemeter og med en ud og hjem rute på 15 km. Det kan klares på 1:25:34, men jeg tror, vi giver os god tid den dag. På en skyfri dag skulle det være muligt at se helt til Ireland. Efter velfortjent frokost løber vi ud til Skotlands 2. højeste vandfald Steall Falls. En fed trail rute med buldrende vandfald under store klippeblokke. Der skal også forceres et vandløb via en stålwire bane.

Søndag den 4. oktober – (ca. 15-20 km løb)

Glencoe, Pap of Glencoe, The Lost Valley, Signal Rock.

Vi tilbringer en hel dag i en af Skotlands smukkeste landskaber Glencoe. Området er en turist magnet, hvor flere film er optaget i området. Glencoe gemmer på gammel historie med klan kampe og med Jacobite oprøret, der fik fatale konsekvenser for MacDonalds klanen. Dagens løberuter byder på forskellige historiske begivenheder. Flere af ruterne er korte, men virkelige fantastiske. Hvis vejret og stemningen er til det, smutter vi en tur op i højden for at opleve det smukke landskab foroven.

Mandag den 5. oktober – Morgenløbetur inden hjemrejse.

Afgang fra Edinburgh mod Billund og København – hjemkomst mandag aften.

Kom med på en aktiv Løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse

Luk menu
×
×

Kurv