Valgt:

Løberejse
Efterårstur til Skotland
Special Edition - forlænget weekend
24. september - 28. september 2020

DKK6.900,00DKK10.900,00

Løberejse
Efterårstur til Skotland
Special Edition - forlænget weekend
24. september - 28. september 2020

Afgang torsdag aften og hjemme igen mandag aften – Vi tager en forlænget weekend i Skotland med løb, hygge og et glas whisky. På kort tid kommer vi rundt i det sydlige Skotland og oplever de fantastiske naturscenarier, som Skotland byder på. Vi tager selvfølgelig forbi “Loch Ness” og ser om vi kan løbe fra “Nessie”.

Denne løberejse til Skotland er en oplagt mulighed for at se nogle af Skotlands perler på løbeben i godt selskab med andre løbere.

Hvad får du, når du rejser med "RUN the Canyons"?

Ryd
Med RUN the Canyons plejer vi at løbe rundt i det sydvestlige USA. Denne gang kan du komme med på en kort tur til Skotland, men du får stadigvæk en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også elsker eventyret.
På denne løberejse får du flyrejsen med i prisen, transport rundt i Skotland, overnatning på hyggelige skotske B&B og solid skotsk morgenmad. Du skal selv betale for frokost, aftensmad og drikkevarer, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

PRIS: 6.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på de mest charmerende og hyggelige skotske B&B og skotske Lodges, hvor vi spiser et dejligt skotsk morgenmåltid.

Hvor går turen hen?

Maps

Vi har sammensat et komprimeret program, hvor vi har plukket nogle enestående trails i Skotland, som kan gennemføres på en forlænget weekend.

Turens Program

Dag 1

Torsdag den 1. oktober – Fly fra Billund 18:15 – Ankomst til Edinburgh 18:50. Aftenløbetur Ca. 10 km. – Edinburgh. Her løber vi en aftentur i byen og ser Edinburgh Castle, der ligger på Castle Rock. Slottet går helt tilbage til 1100 tallet og fremstår i meget flot stand i forhold til at det er blandt de mest angrebne slotte i verden.

Dag 2

Fredag den 2. oktober – Ca. 20 km i alt. Spean Bridge, Fort Augustus, Loch Ness. Vi køre mod det Skotske højland og gør holdt ved den historiske by Spean Bridge. Her løber vi en flot rundtur forbi Commando memorial, der er en mindestatue fra 2. verdenskrig. The Commandos var en Britisk militær elite enhed der blev oprettet af Winston Churchill. De hørte hjemme i Spean Bridge og trænede i det hårde terræn. På turen rundt støder vi også på en sammenstyrtet bro, der går tilbage fra det store Jacobite oprør i 1745 og der er resterne af en jernbane der aldrig blev en succes. Efter turen spiser vi frokost på en hyggelig bistro med stor tilhørende souvenir shop. Vi køre videre mod Loch Ness der er kendt for søuhyret Nessie. Vi løber en rundtur op i højden, så vi får udsigt over den store Loch Ness sø.

Dag 3

Lørdag den 3. oktober – Ca. 20 km i alt. Fort William, Ben Nevis, Steall Falls. Vi drager mod Fort William, der er udgangspunkt for mange outdoor entusiaster. Vi sætter lårbasserne på prøve og indtager Storbritanniens absolut højeste punkt Ben Nevis. Bjerget inviterer med 1.345 højdemeter og med en ud og hjem rute på 15 km. Det kan klares på 1:25:34, men jeg tror vi gir os god tid den dag. På en skyfri dag skulle det være muligt at se helt til Ireland. Efter velfortjent frokost løber vi ud til Skotlands 2. højeste vandfald Steall Falls. En fed trail rute med buldrende vandfald under store klippeblokke. Der skal også forceres et vandløb via en stålwire bane.

Dag 4

Søndag den 4. oktober – Ca. 15-20 km i alt. Glencoe, Pap of Glencoe, The Lost Valley, Signal Rock. Vi tilbringer en hel dag i en af Skotlands smukkeste landskaber Glencoe. Området er en turist magnet og flere film er optaget i området. Glencoe gemmer på gammel historie med klan kampe og med Jacobite oprøret der fik fatale konsekvenser for MacDonalds klanen. Dagens løberuter byder på forskellige historiske begivenheder. Flere af ruterne er korte, men virkelige fantastiske. Hvis vejret og stemningen er til det smutter vi en tur op i højden for at opleve det smukke landskab foroven.

Dag 5

Mandag den 5. oktober – Morgenløbetur inden hjemrejse – Afgang fra Edinburgh mod Billund – hjemkomst mandag aften.

Dag 6

Kom på en aktiv løberejse til skotland

Få en uforglemmelig løbeoplevelse

Luk menu
×
×

Kurv