Valgt:

Løberejse
Forårstur til Costa Rica
7. marts - 15. marts 2020

DKK16.900,00DKK20.900,00

Løberejse
Forårstur til Costa Rica
7. marts - 15. marts 2020

Vi gentager succesen – løberejse til Costa Rica i 2020 klar til bestilling – kom med på version 2.0, hvor vi tester trails i de mange nationalparker i Costa Rica. Konceptet er næsten det samme som vores løberejser i USA. Der er 4-hjulstrækkere eller små minibusser med på turen og gode stedkendte løbeguider ;-)……. der tager jer med ud til fantastiske trails og landskaber.
Når kulden stadig bider i det danske land, så pakker vi kufferten med sommertøj og drager til Costa Rica, hvor temperaturen i gennemsnit er 25-30 grader. Helt perfekt til en løbetur og efterfølgende badetur i det caribiske hav.

Hvad får du, når du rejser med "RUN the Canyons"?

Ryd
RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i det sydvestlige USA og andre geografiske destinationer, hvor naturen er i særklasse.. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret.
Vores løberejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA, hotelovernatninger og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

PRIS: 16.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller eller charmerende "Hostels", hvor vi som hovedregel spiser et dejligt costarikansk morgenmåltid. I Costa Rica serveres der typisk meget velsmagende frugt og fantastisk god kaffe til morgenmaden.

Hvor går turen hen?

Maps

På denne version 2.0 tager vi jer med rundt i Costa Rica, hvor vi både skal opleve den afslappede reggaestemning og landskaberne ved det Caribiske hav, bjergene og regnskoven midt i landet med utrolig frodighed, Stillehavet med fantastiske strande og ikke mindst vulkanområderne ved Turrialba. Generelt er Costa Rica ekstremt frodigt og har et helt fantastisk dyreliv, som ikke findes andre steder i verden, så tøv ikke med at få bestilt denne enestående løberejse til Mellemamerika.

Turens Program

Dag 1

Ankomst San Jose – lørdag aften den 7. marts 2020 – overnatning i San Jose, Costa Rica.

Dag 2

Morgenløbetur i San Jose inden morgenmaden – Formiddagsløbetur på vejen til Puerto Viejo – Strandløbetur ved ankomst til Puerto Viejo inkl. en dukkert i det Caribiske hav. Overnatning i Puerto Viejo

Dag 3

Formiddagsløbetur langs det Caribiske hav ved Puerto Viejo – Cykeltur eller løbetur fra Puerta Viejo til Manzanillo, – evt. trailløb mod Punta Mona fra Manzanillo, hvilket kræver trailsko . Overnatning i Puerto Viejo

Dag 4

Køretur mod Turrialba med stop og løbetur ved Cahuita Nationalpark – Eftermiddagsløbetur Guayaho National Monument. Overnatning i Turrialba.

Dag 5

Formiddagsløbetur ved Turrialba ”La Muralla Waterfalls” – Køretur mod Uvita og aftenløbetur ved Stillehavet – Parque Nacional Marino Ballena. Overnatning i Uvita ved Stillehavet

Dag 6

Formiddagsløbetur til Cataratas de Nacuya – Eftermiddagsløbetur Rio Uvita/bambusskov. Overnatning i Uvita.

Dag 7

Køretur mod San Jose langs Stillehavet – Formiddagsløbetur ved Parque Nacional Manuel Antonio. Evt. eftermiddagsbesøg på kafferisteri – Løbetur og overnatning i San Jose.

Dag 8

Morgenløbetur inden afrejse fra San Jose – lørdag den 14. marts 2020

Dag 9

Hjemkomst til Danmark

Kom på en aktiv løberejse til skotland – “isle of skye”

Få en uforglemmelig løbeoplevelse

Luk menu
×
×

Kurv