Løberejse
Efterårstur til Utah, Arizona og Nevada
4. september - 12. september 2022

Her går turen forbi Grand Canyons, hvor du enten kan løbe langs kanten eller tage en tur nedad. Vi besøger indianderne i Monument Valley og oplever på denne rejse nogle meget spectakulære landskaber i Utah. Vi tager 2 overnatninger i det fri, hvor stjernerne er helt tydelige på nattehimlen.

dage til afrejse mod USA
Ryd

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS"?

RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i primært det sydvestlige USA. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret. Du får mulig for at komme på eventyr i løbesko.

Vores løberejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA med chauffør, hotelovernatninger, overnatninger i telt og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

Pris : 15.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt. Vi har også på denne løberejse 2 overnatninger i det fri, med bål, telt og hygge.

Forplejning

Der er morgenmad, frokost og aftensmad med i prisen på denne rejse. Du skal selv betale for drikkevarer med alkohol, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

På denne tur tager vi jer med ud i de fjerneste kroge af staterne Utah, Nevada og Arizona. Vi løber gennem de mest farvestrålende canyons, krydser vandløb, bevæger os i ørkenen og får smagen af isolation. Vi løber blandt andet på White Rim Trail ved Moab og i Monument Valley, som indgår i utallige “Westernfilm”. Capital Reef National Park, som inkluderer en overnatning i det fri. Sulphur Creek med vand i skoene og Bryce Canyon med de eventyrlige landskaber.

Turens Program

Kom med på en aktiv løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse