Valgt:

Løberejse
Efterårstur til Utah, Arizona og Nevada
5. september - 13. september 2020

DKK15.900,00DKK19.900,00

Løberejse
Efterårstur til Utah, Arizona og Nevada
5. september - 13. september 2020

Her går turen forbi Grand Canyons, hvor du enten kan løbe langs kanten eller tage en tur nedad. Vi besøger indianderne i Monument Valley og oplever på denne rejse nogle meget spectakulære landskaber i Utah. Vi tager 2 overnatninger i det fri, hvor stjernerne er helt tydelige på nattehimlen.

Hvad får du, når du rejser med "RUN the Canyons"?

Ryd
RUN the Canyons har specialiseret sig i at lave løberejser i primært det sydvestlige USA. Når du rejser med RUN the Canyons, så får du en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere, som også er med på eventyret. Du får mulig for at komme på eventyr i løbesko.
Vores løberejser er med det “hele”. Det vil sige, at du både får flyrejsen, transport rundt i USA, hotelovernatninger, overnatninger i telt og fuld forplejning. Det eneste, du selv skal betale, er drikkevarer med alkohol, ekstra snacks og goodies etc. samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen. Summa summarum – du får hele pakken og skal kun have fokus på at få en aktiv rejseoplevelse for livet.

PRIS: 15.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er 4-hjulstrækkere eller minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem til næste unikke destination.

Overnatning

Vi overnatter på gode 2-3 stjernede hoteller, hvor vi som hovedregel spiser et dejligt morgenmåltid. Vi supplerer med havregryn og frugt, hvis det er nødvendigt. Vi har også på denne løberejse 2 overnatninger i det fri, med bål, telt og hygge.

Hvor går turen hen?

Maps

På denne tur tager vi jer med ud i de fjerneste kroge af staterne Utah, Nevada og Arizona. Vi løber gennem de mest farvestrålende canyons, krydser vandløb, bevæger os i ørkenen og får smagen af isolation. Vi løber blandt andet på White Rim Trail ved Moab og i Monument Valley, som indgår i utallige “Westernfilm”. Capital Reef National Park, som inkluderer en overnatning i det fri. Sulphur Creek med vand i skoene og Bryce Canyon med de eventyrlige landskaber.

Turens Program

Dag 1

Lander i Las Vegas, Lørdag. Overnatning på motel, Kingman, Arizona

Dag 2

Morgentur i Grand Canyon – Aftentur i Monument Valley. Overnatning i telt/soveposer, Monument Valley, Goosenecks State Park, Utah

Dag 3

Morgentur i Arches National Park – Aftentur på White Rim. Overnatning på motel, Moab, Utah

Dag 4

Morgentur i Crack Canyon – Aftentur i Capitol Reef National Park. Overnatninger i telt/soveposer i Capitol Reef National Park, Utah

Dag 5

Morgentur i Sulphur Creek – Aftentur i Lower Calf Creek Falls. Overnatning på motel, Escalante, Utah

Dag 6

Morgentur i Zebra Slot Canyon – Aftentur i Bryce Canyon. Overnatning på motel, St. George, Utah

Dag 7

Morgentur i Valley of Fire – ½ marathon eller mindre – Eftermiddag – Shoppingtur i outlets. Overnatning på hotel, Las Vegas, Nevada

Dag 8

Morgentur for de friske på “The Strip”, Las Vegas, Nevada, inden hjemrejse samme dag

Dag 9

Hjemkomst til Danmark

Kom på en aktiv løberejse til skotland – “isle of skye”

Få en uforglemmelig løbeoplevelse

Luk menu
×
×

Kurv