Valgt:

Løberejse og Vandrerejse
Special Edition
"The Great Glen Way"
20. oktober - 25. oktober 2020

DKK7.900,00DKK11.900,00

Løberejse og Vandrerejse
Special Edition
"The Great Glen Way"
20. oktober - 25. oktober 2020

Vi har lavet et unik koncept, hvor du dag for dag selv vælger, om du vil løbe eller vandre dagens rute. Det betyder også, at du har mulighed for at bringe din bedre halvdel, din gode kammerat eller et familiemedlem med på denne rejse, hvis I ikke begge ønsker enten at løbe eller gå.

I kan dag for dag selv afgøre, om I vil løbe eller gå og samtidig opleve et fantastisk landskab på tværs af Skotland. 

dage til afrejse mod Skotland
Ryd

HVAD FÅR DU, NÅR DU REJSER MED "Run THE CANYONS" og "hike the Canyons"?

Med RUN the Canyons plejer vi at løbe rundt i det sydvestlige USA. Denne gang kan du komme med på en kort tur til Skotland, men du får stadigvæk en rejseoplevelse for livet sammen med andre ligesindede løbere og vandrere, som også elsker eventyret.

På denne løberejse får du flyrejsen med i prisen, transport rundt i Skotland i små minibusser, overnatning på hyggelige skotske B&B, skotske Lodges eller “bunkhouses”, transport af din bagage mellem overnatningsstederne, så du slipper for at bære det på løbe- og vandreturen. 

Du får et solidt skotsk morgenmåltid med i prisen, måske med lidt dansk inspiration, i form af frugt og havregryn. Til frokost er der mulighed for vores berømte “RUN the Canyons – sandwich” eller andet godt. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Pris : 7.900 DKK

Guider med erfaring

Vores guider kender de områder, vi bevæger os rundt i, så du kan føle dig tryg og koncentrere dig om at opleve de fantastiske landskaber. Guiderne er ikke de yngste, men de har erfaring og nogle af dem har også lidt humor ;-)

Transport

Der er minibusser med på turen med god plads til alle. Du skal bare sætte dig ind, så sørger guiderne for, at du kommer frem. Vores bagage transporteres hver dag mellem overnatningsstederne, så du skal kun bære en lille taske til madpakken, drikkevarene og regntøjet.

Overnatning

Vi overnatter på gode skotske B&B, skotske Lodges eller "Bunkhouses", hvor alle får en god seng at sove i. Vi spiser et dejligt morgenmåltid, så der er kræfter til dagens udfordringer.

Forplejning

Du får et solidt skotsk morgenmåltid med i prisen og en RUN the Canyons sandwich til frokost. Du skal selv betale for aftensmad og drikkevarer, samt forplejning på udrejse- og hjemrejsedagen.

Hvor går turen hen?

Maps

The Great Glen Way

Speciel edition hvor vandrere og løbere mødes.

Vi har lavet et unik koncept, hvor du dag for dag selv vælger, om du vil løbe eller vandre dagens rute. Det betyder også, at du har mulighed for at bringe din bedre halvdel, din gode kammerat eller et familie med på denne rejse, hvis I ikke begge ønsker enten at løbe eller gå. I kan dag for dag selv afgøre, om I vil løbe eller gå og samtidig opleve et fantastisk landskab på tværs af Skotland. . Det giver dig mulighed for at deltage, selvom du syntes løbeformen skrænter lidt, eller du bare har lyst til en vandrerejse. Hver dag vil der være en guide til et vandrehold og en løbeguide til dagens løbehold. Vores bagage transporteres hver dag, så du skal kun bære en lille taske til madpakken, drikkevaren og regntøjet. Det foregår på den måde at dagens vandrehold drager afsted straks efter morgenmaden, hvor så dagens løbehold venter med at tage hul på dagens rute til maden har lagt sig. Ruterne er fra A til B og vi overnatter et nyt sted hver dag. Denne rejse går til et af Skotlands anerkendte vandreruter The Great Glen Way, der er en gammel militærvej. Ruten er 117km lang og strækker sig fra Fort William i vest til Inverness i øst. Vi krydser simpelthen Skotland på tværs og løber langs Caledonian canal og de tre store søer, Loch Lochy, Loch Oich og den mest kendte sø Loch Ness.

Turens Program

Dag 1, tirsdag d. 20/10 – Ca.  0 km. 0 hm.

Rejsedag, Edinburgh.

Vi flyver fra Danmark til Skotlands hovedstad Edinburgh. Her bliver vi hentet og kørt til Fort William, hvor ruten udgår fra. Hvis der er tid og lyst kan der blive mulighed for en lille aftentur i Fort William.

Dag 2, onsdag d. 21/10 – Ca.  35 km. 150 hm.

Caledonian canal, Neptune Staircase og Loch Lochy

Vi starter ved startstenen, der ligger ved en gammel ruin af det oprindelige Fort William. Kort efter start ser vi byen Corpack på vores venstre side. Her starter den imponerende Caledonian canal, der forbinder alle søerne imellem Fort William og Inverness. Efter sluserne i Corpack møder vi den mere imponerende Neptune Staircase, der med sine 9 sluser er det største slusesystem på ruten. Det er en fin oplevelse at se bådene blive guidet igennem sluserne. Vi forsætter langs kanalen og kommer til søen Loch Lochy, der er den første af de tre søer. Ruten langs Loch Lochy er virkelig smuk, med bjergene i baggrunden. Historien fortæller at Loch Ness uhyrets søster Lizzie husere her.

Dag 3, torsdag d. 22/10 – Ca. 17 km. 20 hm

Loch Oich, Fort Augustus og Loch Ness

Kort efter dagens rute starter, møder vi et gammelt nedlagt jernbanespor, der er blevet til en del af ruten. Her bliver vi kastet tilbage i tiden og forestiller os livet for længe siden. Vi løber langs Loch Oich og langs Caledonian canal, for til sidst at ende i turistbyen Fort Augustus, hvor Loch Ness søen starter. Da dagens rute er kort udnytter vi tiden, med at sejle en tur på Loch Ness søen.

Dag 4, fredag d. 23/10 – Ca. 35 km. 880 hm

Loch Ness, The Old Bridge og Urquhart Castle

Denne dag er virkelig i naturens tegn. Godt med bakker og nogle helt fantastiske snoede stier. Med bakkerne bliver man også i den grad belønnet med nogle vilde udsigter ud over Loch Ness. Ruten går ned til byen Invermoriston og løber forbi The Old Bridge, hvor tidligere kampe har udspillet sig. En lille memorial og skudhuller i broen bekræfter historien. Efter Invermoriston skal vi på toppen igen, endnu en gang bliver vi belønnet med en skøn udsigt og til sidst med et afslappende langt nedløb til et rigtig lækkert hotel med en lille hyggelig bar. Vi spiser lækker aftensmad på hotellet og herefter vil det være muligt at tage en aften gåtur til en af Skotlands ældste og største ruiner Urquhart Castle. Vi er ude for sæson, så der vil være lukket men det kan ses på kort afstand.

Dag 5, lørdag d. 24/10 – Ca.  30 km. 420 hm

Loch Ness, Natur café og Inverness

Den sidste dag på rejsen mod Inverness møder vi igen bakker, men denne gang går det nærmest kun nedad efter vi har nået toppen. Efter en tur igennem byen Drumnadrochit går ruten ind i skoven og vi får et malerisk billede af Urquhart Castle fra en anden vinkel. Efter en tur igennem grønne farverige skove, åbne landskabet sig og vi forlader Loch Ness. Pludselig støder vi på et naturbræt med malet skrift “café 1 km”. Efterhånden som vi nærmer os caféen, fortsætter naturskiltene med at dukke op, hvor vi får præsenteret caféens udvalg. En helt særpræget og unik café oplevelse venter os. Sandra og hendes mand og deres kælegris venter på, at tage imod os og de serverer kun den ægte vare. Som de selv udtaler “it’s real!”. Efter en skøn pause begiver vi os det sidste flotte stykke mod Inverness. Til slut får vi en suveræn afslutning igennem en flot park langs River Ness, for til sidst at fuldføre The Great Glen Way ved Inverness Castle og slutstenen.

Dag 6, søndag d. 25/10

Hjemrejse – forventet hjemkomst søndag eftermiddag.

Kom med på en aktiv Løberejse

Få en uforglemmelig løbeoplevelse

Luk menu
×
×

Kurv